institutional

Practic.Functional.Durabil

Indiferent dacă doriti sa amenajati un auditoriu mare sau o sala de conferinte mica, avem solutiile perfecte pentru nevoile dumneavoastra.  La Mobteco punem calitatea pe primul loc, de aceea folosim doar materiale premium, creand o impresie adecvata spatiului dvs.

educational

Confortabil.Ergonomic.Durabil

Intelegem ca educatia este cheia succesului, motiv pentru care ne dedicam furnizarii de mobilier de inalta calitate care îmbunatateste experienta de învatare. De la birouri si scaune, pana la solutii de depozitare, cream tot ce aveti nevoie pentru a realiza un spatiu productiv de invatare.

rezidential

Modern.Atragator.Durabil

Transforma-ti casa in “ACASA”! Indiferent daca sunteti in cautarea unui mobilier clasic, contemporan sau ceva intre ele, putem crea o mare varietate de optiuni de mobilier pentru a se potrivi fiecarui stil si buget.

birouri

Functional.Ergonomic.Modern

Imbunatateste-ti spatiul de lucru cu mobilierul nostru de inalta calitate! Datorita varietatii de culori si stiluri din care puteti alege, suntem siguri ca impreuna vom gasi solutia perfecta pentru spatiul dvs.

Comercial

Estetic.Durabil.Modern

Fiecare afacere are cerinte unice de spatiu si buget. De aceea, oferim solutii complet personalizate de mobilier la preturi accesibile si care sa se intersecteze cu viziunea dvs. 

Va ajutam sa va diferentiati de concurenta!

Centre Sportive

Durabil.Confortabil.Ergonomic

De la cele mai mari stadioane ale tarii si pana la o sala de sport a unui liceu! Mobilierul nostru pentru centrele sportive este construit pentru a rezista utilizarii intense si curatarii frecvente, facandu-l alegerea perfecta.